Som frivillig i Kommuneqarfik Sermersooq vil du, i tilfælde af, at der er akut personalemangel i en række funktioner, blive tilkaldt til at udfylde de roller, som det sædvanlige personale normalt opfylder. Derfor er det vigtigt, at du er indstillet på, at du vil skulle bruge dine evner i situationer, som ikke altid er vante. Du kan hjælpe os med, at du får de arbejdsopgaver, som du er bedst til, ved at udfylde nedenstående formular grundigt.

Tak for din hjælp!Maluginiassavat ikiuuffissat Kommuneqarfik Sermersooq iluani sumiinnissaa apeqqutaalluni Kommuneqarfik Sermersooq pinerluuteqarsimannginnermik uppernarsaammik piumasaqarsinnaammat.
Du skal være opmærksom på, at Kommuneqarfik Sermersooq kan kræve en straffeattest, afhængigt af hvor du skal hjælpe til.

Kommuneqarfik Sermersooq ikiuunnerpit sulininnut atatillugu ajoqusissagaluaruit kommunip sulisuminut sillermaserneranut ilaavutit, taamaammat pingaarpoq maluginiassallugu ajoqusissagaluaruit ajoquserfinniik ullut qulingiluat (9) qaangiutsinnagit ajoqusernerit nalunaarutigineqassammat.
Hvis du i forbindelse udførelse af dit frivillige arbejde kommer til skade, så hører du med under kommunens arbejdsskade forsikring. Det er vigtigt i den forbindelse at huske, at skaden skal anmeldes senest 9 dage efter skadens opståen.

Fødselsdato

Jeg kan følgende sprog

Uddannelse og arbejde

For eksempel stort kørekort, erfaring som hjemmehjælper, mm.

Frivilligt arbejde

Særlige tilfælde