Siderne om Kommuneqarfik Sermersooqs byer og bygder indeholder relevant information specifikt om hver by og bygd. På siderne kan du blandt andet læse hver enkelt by og bygds lokalsamfundsprofil.

Bygdernes profiler er placeret som undersider til deres respektive hovedby.

Lokalsamfundsprofiler

Borgmestersekretariatet har udarbejdet lokalsamfundsprofiler for kommunens byer og bygder. Der er udarbejdet én profil for hver by og bygd.

Lokalsamfundsprofilerne er beskrivelser af Kommuneqarfik Sermersooqs byer og bygder. De fortæller blandt andet om erhverv, boligforhold, uddannelse og sociale forhold ud fra statistik og tal fra kommunens egne og samarbejdsparternes databaser.

Lokalsamfundsprofilerne kan bruges af alle, som har brug for en hurtig vej til at hente viden om kommunens byer eller bygder. De kan være et værktøj for politikere til at tage politiske beslutninger ud fra, og for kommunens forvaltninger og ansatte til at tænke projekter ud fra og en måde at få baggrundsviden om et lokalsamfund på.

Profilerne vil minimum blive opdateret hver andet år, og kan på denne måde også bruges til at følge med i om der er fremgang eller tilbagegang i udviklingen de forskellige steder.

Det har været vanskeligt at skaffe de ønskede statistikker og tal, der kan derfor være nogle uoverensstemmelser mellem dem og det er muligt at profilerne ikke kan levere oplysninger om alle ønskede områder. Der arbejdes dog på et samarbejde med alle forvaltninger og leverandører, så relevant data kan leveres og være til gavn for alle.

Kommentarer og input til revidering af lokalsamfundsprofilerne modtages gerne. Henvendelse kan rettes til mailadressen: kommuneqarfik@sermersooq.gl

Er indholdet på denne side forældet?
Har du rettelser til denne side?